Priser og behandling

Bemærk: Konsultation kun efter aftale.

Betaling foregår når du er hos os via MobilPay på nr.: 22 27 23 eller pr. kontant, hvis du ikke har MobilPay.

Selve behandlingen i klinikken varer som regel op til to timer, men det er meget individuelt,  da vi arbejder i processer men uden for den lineære tid, og ikke holder øje med den. Derfor er de viste prisen for en hel behandling, uanset om du har brug for mere end de to timer.

Ofte foregår dele af behandling før -og efter selve dit besøg hos os. Det aftales enten i telefonen, når du bestiller tiden, eller når du er hos os.

Har du brug for telefonisk opfølgning efter en behandling er det selvfølgeligt gratis.

 

 

PRISER 1. Januar 2023

Voksen: 1.200 Kr.

Barn (til og med 13 år) 800 Kr.

Par: 1.800 Kr.

Forældre & Barn behandling samme dag 1. 600 Kr.

Alle priser er inkl. 25% moms.

Bemærk venligst: I tilfælde af afbud eller ændringer bedes disse meddeles hurtigst muligt pr. telefon og senest kl. 08:00 på konsultationsdagen. Ved for sent afbud eller ved manglende fremmøde forbeholdes retten til at opkræve fuldt honorar for den aftalte konsultation.

Konsultation kan også foregå uden for Centeret. Kontakt os for nærmere aftale.

Husrenselse

Efter aftale
Ved husrenselse er den aftalte pris inkl.: Moms, transportudgifter, materialer, transport- og forberedelsestid, erhvervsansvarsforsikring samt aftalte efterfølgende behandlinger.

Kommer du langt fra

Vi har mange klienter som har en lang vej at tilbagelægge med medfølgende udfordringer som arbejdsfri, børnepasning, transport etc.

Det er altid en mulighed at vi kommer til dig/jer.

Prismæssigt vil vi søge at holde samme priser som hjemme i centret. Der kan dog tilægges takst for transporttid.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforbindende snak.

Når du kommer som klient

Der er flere der har bedt os forklare lidt mere om hvad der sker når man har aftalt en tid og derefter kommer her i vor klinik.

Allerede når du bestiller en tid vil der blive sat et indre arbejde i gang som du måske kan mærke men det er på ingen måde sikkert da meget af det der bliver sat i gang sker langt fra det dagsbevidste, blandt andet i underbevidstheden.

Når du kommer her vil vi meget hurtigt ved hjælp af klarsyn og indre kommunikation danne os et billede af hvem du er og hvordan vi bedst kan hjælpe dig, derefter vil vi bruge samtale så du hele tiden er med i det, at få sat ord på og forståelse af det der er vigtigst lige nu og her.

Er der brug for det, vil de hjælpere du selv har med støtte denne proces og her er det meget sjældent afdøde da de ikke har den fornødne viden eller erfaring, skulle der være en besked til dig fra tidligere familiemedlemmer eller venner vil de have muligheden under healingen men det vil da oftest være dig selv der får oplevelsen og under sådanne tilfælde vil de være underlagt en skarp ”censur” da etik og formål er alfa og omega.

Når vi har fået klarhed over problemet og dets omfang bruger vi den form for healing der er den mest effektive til at opløse netop dine problemer hvad enten de er fysiske, psykiske eller tankemæssige.

Mange årsager til at søge os

Da der er mange årsager til at søge en ”behandling” vil selve arbejdet hermed være afstemt efter dette og ligeledes vil efterfølgende behandlinger også indrette sig efter situationen.

Der er stor forskel på baggrunden for at opsøge os og mange kommer som et led i en spirituel udvikling men ens for alle er at vi ikke gemmer journaler eller andre optegnelser om dig når du går ud af døren, hver gang du kommer, tager vi udgangspunkt i hvor du er lige nu og her.

Hvad enten det er første gang du prøver ”noget anderledes” eller du er velbevandret i det alternative eller spirituelle, så tager vi udgangspunkt i det der er mest rigtigt og naturligt for netop dig.

Der er mange misforståelser omkring det, at arbejde med clairvoyance, så er du interreseret i dette vil jeg anbefale dig, at læse mere under emnet her på hjemmesiden dog kan jeg sige, at vi fortrinsvis benytter en anden form der generelt er mere kendt som intuition eller direkte aflæsning/betragtning af de ”indre optegnelser, som alle mennesker har, hvad enten det er som enkeltpersoner, familiegrupper, folkeslag etc. etc.
Cairvoyance som vi bruger det, er mest knyttet til det fysiske legeme og de lavere astrale legeme