Priser og behandling

(Behandling udenfor centret se venligst nederst!)

Bemærk: Konsultation kun efter aftale.

En behandling varer som regel op til to timer (Børn ca. 1 time), og starter med, at vi snakker om det, der er mest vigtigt lige nu og her. For at du ikke skal sidde og holde øje med tiden er det sådan, at prisen er for en behandling, så skulle tiden gå over den "normale tid" er prisen stadig den samme, vi har den tid du skal bruge og en behandling er først færdig når den er færdig.

Priserne for 2021 er de samme som sidste år.

Nu er det muligt at betale med MobilePay på nr. 222723

Voksen: 900 Kr.
Barn: (Til & med 13 år) 500 Kr.
Parterapi: 1.500 Kr.
Forældre & Barn: 1.300 Kr. (Samme dag).

Alle priser er inkl. 25% moms.

Bemærk venligst at behandlinger udenfor centret i Frederikshavn, kan være højere alt efter de omkostninger der er i forbindelse hermed.

Bemærk venligst: I tilfælde af afbud eller ændringer bedes disse meddeles hurtigst muligt pr. telefon og senest kl. 08:00 på konsultationsdagen. Ved for sent afbud eller ved manglende fremmøde forbeholdes retten til at opkræve fuldt honorar for den aftalte konsultation.

Se også "Den praktiske side" under "Centeret".

Husrenselse
Efter aftale
Ved husrenselse er den aftalte pris inkl.: Moms, transportudgifter, materialer, transport- og forberedelsestid, erhvervsansvarsforsikring samt aftalte efterfølgende behandlinger.

Kommer du langt fra
Da vi har mange klienter som har en lang vej at tilbagelægge med efterfølgende problemer som arbejdsfri, børnepasning, transport etc. har vi som en prøveordning besluttet at køre ud og behandle udfra følgende kriterier:

Der skal være et sted vi kan arbejde evt. privat.

Der er 4 eller flere der bestiller tid, er der flere kan vi fordele tiderne over 2 dage.

Prismæssigt vil vi søge at holde samme priser som hjemme i centret.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforbindende snak.

Når du kommer som klient

Der er flere der har bedt os forklare lidt mere om hvad der sker når man har aftalt en tid og derefter kommer her i vor klinik.

Allerede når du bestiller en tid vil der blive sat et indre arbejde i gang som du måske kan mærke men det er på ingen måde sikkert da meget af det der bliver sat i gang sker langt fra det dagsbevidste, blandt andet i underbevidstheden.

Når du kommer her vil vi meget hurtigt ved hjælp af klarsyn og indre kommunikation danne os et billede af hvem du er og hvordan vi bedst kan hjælpe dig, derefter vil vi bruge samtale så du hele tiden er med i det, at få sat ord på og forståelse af det der er vigtigst lige nu og her.

Er der brug for det, vil de hjælpere du selv har med støtte denne proces og her er det meget sjældent afdøde da de ikke har den fornødne viden eller erfaring, skulle der være en besked til dig fra tidligere familiemedlemmer eller venner vil de have muligheden under healingen men det vil da oftest være dig selv der får oplevelsen og under sådanne tilfælde vil de være underlagt en skarp ”censur” da etik og formål er alfa og omega.

Når vi har fået klarhed over problemet og dets omfang bruger vi den form for healing der er den mest effektive til at opløse netop dine problemer hvad enten de er fysiske, psykiske eller tankemæssige.

Mange årsager til at søge os
Da der er mange årsager til at søge en ”behandling” vil selve arbejdet hermed være afstemt efter dette og ligeledes vil efterfølgende behandlinger også indrette sig efter situationen.

Der er stor forskel på baggrunden for at opsøge os og mange kommer som et led i en spirituel udvikling men ens for alle er at vi ikke gemmer journaler eller andre optegnelser om dig når du går ud af døren, hver gang du kommer, tager vi udgangspunkt i hvor du er lige nu og her.

Hvad enten det er første gang du prøver ”noget anderledes” eller du er velbevandret i det alternative eller spirituelle, så tager vi udgangspunkt i det der er mest rigtigt og naturligt for netop dig.

Der er mange misforståelser omkring det, at arbejde med clairvoyance, så er du interreseret i dette vil jeg anbefale dig, at læse mere under emnet her på hjemmesiden dog kan jeg sige, at vi fortrinsvis benytter en anden form der generelt er mere kendt som intuition eller direkte aflæsning/betragtning af de ”indre optegnelser, som alle mennesker har, hvad enten det er som enkeltpersoner, familiegrupper, folkeslag etc. etc.
Cairvoyance, er mest knyttet til det fysiske legeme og de astrale legemer og samspil.