Husrenselse , bemærk venligst at Erik og jeg altid arbejder som et team i forbindelse med rensning af huse, områder etc.

Mange mennesker oplever at de ikke er de éneste, der bosider deres matrikel.

Når der er spøgelser (sjæle, der ikke kan finde "hjem") eller anden form for paranormal aktivitet i hjemmet, kan det give sig udtryk på mange forskellige måder.

Det kan også forekomme at man har svært ved at komme af med gamle tanke- og følelsesformer. Det vil sige at man kan have svært ved at ændre handlingsmønstre i forbindelse med en udviklingsprocess.
Dette "problem" kan oftest afhjælpes ved en husrenselse.

Jeg går ind og åbner stedet, der er angrebet, renser det, frigør dem, der er udsat for angrebet, lukker det, og beskytter det, så nye angreb ikke kan finde sted. Dette er en meget grov beskrivelse af fremgangsmåden, for der er ikke to angreb, der er éns, eller to sjæle, der skal have samme behandling.

Jeg udfører en husrenselse i samarbejde med et hold af hjælpere, jeg er tilknyttet på de indre planer, som planlægger og i realiteten udfører opgaven. Det er min opgave at være det mest fysiske led, og formidle den information, energi og de ritualer, jeg får oplyst af gruppen.

Husrenselsen udføres på den aktuelle adresse, og evt. efterbehandlinger i min klinik.