Regression, Sjælerejse eller tilbageføring, er en metode til at gå tilbage i tid, for at finde årsagen til nogle af de ubevidste blokeringer, vi kan blive hæmmet af i dag.
Angst og fobier kan have at gøre med tidligere liv og oplevelser.
Har vi for eksempel i et tidligere liv, oplevet at dø i en traumatisk situation, vil denne angst meget ofte smitte af som en angst i dette liv.
For eksempel angsten for højder hvis det drejer sig om et fald der har kostet os livet.
Regression er også en måde at opleve tidligere liv og sammenhænge på, for eksempel sammenhænge med mennesker omkring os i dag, enten det nu er rare eller mindre rare sammenhænge.
Meget ofte er det sådan, at der en sammenhæng mellem stærke følelser og tidligere liv, - karma.
I langt de fleste tilfælde er det ikke muligt at "styre" en tilbageføring dagsbevidst, det tager vores underbevidste sig af.
Der er ikke tale om hypnose da vi ikke ønsker at benytte os af dette værktøj.
Vi har en regel der siger at aldersgrænsen for at kunne benytte reggression er: minimum 18.år
Dette skyldes, at der kan være nogle oplevelser der kræver en vis modenhed for, at blive bearbejdet på en god og hensigtsmæssig måde.
Disse "rejser" kræver ganske som alle andre teknikker en stor omtanke og respekt, det er ikke noget man skal "lege" med, da det drejer sig om "værktøjer" der sætter os i forbindelse med virkeligheder der ligger udenfor vort dagsbevidste er det vigtigt at det ikke bliver misbrugt og der ligger nogle meget dybe mekanismer i nogle "højere" bevidsthedslag, som ikke bør bruges i utide eller blot for oplevelsens skyld, så også her gælder reglerne for etik og omtanke.