Centeret bliver i det daglige ledet af Mette og Erik Abrahamsen.
Centeret -og vi, er ikke tilsluttet eller underlagt nogen gruppe, organisation eller trosretning, men er åben for alle holdninger og samarbejde.
Vi er af den overbevisning, at enhver har sin helt egen vej og måde at se verden på. Vores opgave er at støtte den enkeltes vej.
Da vi i Centerets regi fremdeles arbejder med spirituel udvikling i praktisk form, og dermed har skiftende kurser, foredrag, workshops samt andre aktiviteter, beder vi dig, såfremt du er interesseret, om at ringe til os, hvorefter vi snarest sender dig et opdateret program.
Vi er altid interesserede og glade for at komme ud og holde foredrag og kurser, hvadenten det er for små eller store hold, privat eller firma.
Ring for en snak om tidspunkt, indhold og pris: Tlf.: 98 42 69 66
Vi ved, at med benævnelsen "Center" vil mange se en stor bygning for sig men sådan forholder det sig ikke rent fysisk, vort center er i huset hvor vi har vort daglige liv, vi adskiller ikke vore daglige gøremål fra vort spirituelle arbejde, det vi er det er vi 24 timer i døgnet. Noget andet er måden vort hus er bygget op på "under overfladen", vi er meget bevidste om vore forskellige rums indretning og hvad de skal anvendes til ganske som med os selv og dette gælder ikke mindst vort center eller "arbejdsrum", de er bygget op på en for os, vore klienters og vore øvrige tjenesters mest hensigtsmæssig måde set med "spirituelle øjne".

Lidt om vores hjemmeside

Undskyld vi roder på hjemmesiden, men vi bygger stadig om

Velkommen til vores nye mere mobilvenlige og forenklet hjemmeside, hvor vi håber du kan hente den inspiration og de konkrete oplysninger du har brug for.

Vi er altid glade for respons og har du ideer til hjemmesiden eller ris/ros er du meget velkommen til at maile os.
Da hjemmesiden blandt andet, er tænkt som et stykke inspirerende værktøj, vil det altid være rart med ideer udefra, hvad mener du der skal med for, at kunne få mere ud af at besøge denne side?

Bemærk venligst at siden ikke er tænkt som en egentlig reklameside.

Kurser og foredrag

På grund af travlhed har vi ikke planlagt kurser lige nu, men vi holder foredrag og healings-aftener, se venligst under "kurser & foredrag.

Vi afholder meget gerne kurser, foredrag og woork-shops ude og for små som store hold.
Vi kan arrangere netop det indhold som I føler vil være det rigtige for netop jer. Ring blot for en nærmere snak.