Etik og tavshedspligt

Det gælder for alle vore opgaver, at vi har tavshedspligt. Vi taler ikke med nogen om, hvad vi har talt om under en session, og nævner end ikke for nogen, at du har kontaktet os.
Vi har begge været underlagt de offentlige regler for tavshedspligt i tidligere erhverv og disse regler er vore mindstekrav i vor klinik og udenfor.
Vi fører ingen kartoteker og er ikke tilknyttet noget offentligt system.
Vi hilser ikke på dig, hvis vi møder dig på gaden, hvis du ikke hilser på os først. Det er ikke fordi, vi ikke vil hilse på dig, men måske ønsker du at være helt anonym, og vil helst ikke have at andre ved, du kender os.
Vi kigger ikke på 3. personer, med mindre denne er til stede og giver sit samtykke.
Når vi arbejder gennem inspiration, eller clairvoyance kan vi sjældent huske, hvad der er sket eller hvad vi har talt om, når du er gået ud af døren.
Det er ikke fordi vi synes, du er uinteressant, men mange af de ting, vi ser når vi arbejder findes i nogle andre bevidsthedslag, end dem vi normalt befinder os i, i vores dagsbevidsthed. Vor hukommelse om hvad der er foregået, vil derfor blive sløret når vi afslutter en session. Hvis der er ting, der stadig er relevante ved efterfølgende behandlinger, vil de automatisk dukke op igen.

Hver behandling er enkeltstående. Det er helt op til dig, hvor mange behandlinger du ønsker, og med hvilke intervaller.
Vi har en tommelfingerregel, der siger at hvis du har været hos os 2 gange, og du ikke har mærket nogen effekt af behandlingerne, kan vi, eller den måde vi arbejder på, ikke hjælpe dig.
Vi vil da, hvis du ønsker det, prøve at hjælpe dig med at finde en anden behandler, der kan opfylde dit behov.
Vi har ingen 10 punkts regel angående etik, da det er en selvfølge i de verdener vi arbejder sammen med og i.
Etik er for os selv og det arbejde vi udfører alfa og omega.
Etik er ubetinget og indiskutabel og har højeste prioritet i alle sammenhænge også i vort daglige liv.
Vi betragter ikke etik som en engang vedtaget regel, men som en konstant udviklende indre proces.