..............................................................................................................................................................................................

Healing & Indre Forvandling

Næste Healingsaften er Torsdag den 26. Marts 2020 kl. 19.00 HosMøghe, Klitgade 1, 9900 Frederikshavn.

Vi fortsætter med Healings aftenerne i 2020 og de nøjagtige datoer er:

Torsdag 26. Marts 2020 Bemærk at denne aften er aflyst for at mindske risikoen for smitte mest muligt!
Torsdag 30. April 2020
Torsdag 28. Maj 2020
Torsdag 18. Juni 2020

Jeg vil en række aftener arbejde med Healing i forbindelse med de frigørelses-processer, der er forudsætningen for at skabe frihed i vore indre og ydre legemer.

Da vi hastigt nærmer os tidspunktet for den næste store indstrømning og samtidigt er ved at rette vor fællesbevidsthed ind i nogle "højere" bevidsthedslag, vil det være en af de processer vi naturligt vil arbejde med på disse aftener.

Disse Healings aftener vil vi skabe et overordnet ”rum” hvor hver især, under inspiration og ledelse af egen sjæl, kan frigøre gamle og nyere blokeringer, forberede fremtidige processer og harmonisere de forskellige fysiske og æteriske organer og legemer.
Helt konkret sker der det, at jeg bygger en form for en "boble" op, i denne beskyttende "boble" skabes en mindre boble for hver enkelt person, hvori selve det personlige arbejde med sjælen bliver udført og beskyttet under processen, selve healingen sker mellem dig og din sjæl, mit arbejde er først og fremmest at bygge op og beskytte det personlige og fælles arbejde der foregår, foretage egentlig healing hvor det er nødvendigt, lukke af når vi er færdige, samt svare på de spørgsmål der måtte komme.

Du skal ikke foretage dig andet end at slappe af og tage imod samt stille de spørgsmål der eventuelt kan trænge sig på

Så meget som vi kan nå, vil jeg forklare mekanismerne bag det at heale og selv at modtage healing.

Jeg er blevet spurgt om jeg healer ud fra et bestemt system, det gør jeg ikke, jeg har altid søgt det højeste niveau og det er selve kilden, det oprindelige hvorfra alt udspringer.

Føler vi for at benytte et bestemt system eller ønsker at kalde måden vi healer på noget bestemt er der ikke noget galt i det, det er op til enhver hvad vi har det bedst med, kan forholde os til og rent etisk kan stå inde for, vor indre intention er det vigtigeste.

Da vi arbejder under sjælens inspiration kræver det ikke nogen forkundskaber, lige som man ikke behøver at komme hver gang for at få gavn af healingen.

Er man særligt sensitiv, kan man måske mærke at der er andre til stede, det er ganske naturligt da du aldrig vil være alene om healingen, du har altid hjælpere med, alt efter hvad du har brug for.

Der vil være en pause undervejs, hvor der vil være mulighed for en kop kaffe eller the og lidt sødt.

Pris 100 kr.

Tilmelding og betaling til Pia på 27597858 - mobile pay eller bank 4780 4780861290.

..............................................................................................................